ACASA
PREZENTARE
SERVICII
INTREBARI FRECVENTE
CONTACT

 

Agentia de detectivi particulari „LEC PROTECT EXPERT” are ca principal obiectiv asigurarea informatiei rapide si corecte de care clientul are nevoie intr-un anumit moment.

Activitatea detectivilor noştri nu poate fi contrară legii, siguranţei naţionale, ordinii publice sau bunelor moravuri. În exercitarea profesiei lor, detectivii noştri cunosc şi respectă anumite principii şi standarde profesionale
Personalul companiei are o experiență de peste 20 de ani de activitate în cadrul serviciilor speciale din România, având o pregătire profesională de excepție. De asemenea, este de subliniat și conduita morală și rigurozitatea acestor specialiști, caracteristice acestui domeniu de activitate.

Intenția noastră este de a introduce și în mediul privat de investigații cele mai noi mijloace tehnice și metode de lucru, astfel încât să putem veni în întâmpinarea cerințelor clienților noștri oferind date și informații necesare procesului decizional, pentru asigurarea securității afacerilor sau pentru clarificarea unor probleme personale. În acest sens se vor împleti activități clasice de supraveghere operativă și investigații cu utilizarea unor mijloace tehnice performante și metode moderne de analiza informației.

Oferim consultanta si pentru prevenirea scurgerilor de informatii cat si pentru depistarea eventualelor furturi, de orice natura ar fi ele din interiorul firmei dvs. Atunci cand apelati la serviciile companiei LEC PROTECT EXPERT apelati la adevarati profesionisti ai serviciilor secrete, care vor da dovada de tact si discretie in rezolvarea operativa a cazului dumneavoastră. În era noastră, protecţia datelor reprezintă o prioritate a oricărei firme sau organizaţii. De aceea, ne îndreptăm toată atenţia în scopul îndeplinirii acestui obiectiv.

Totodata, prin departamentul tehnic aferent, verificăm şi investigăm vulnerabilităţile astfel încât împreună să găsim soluţiile eficiente in securizarea locuintei dumneavoastra sau a spatiilor detinute de firma dvs.Aparatura si tehnica noastra performanta ne permit sa obtinem probe concludente si sa abordam cu incredere si profesionalism cele mai dificile cazuri. Derulăm prin profesioniştii noştri activităţi ce presupun controlul şi eliminarea dispozitivelor de spionaj electronic. Localizăm şi anihilăm sursele suspecte de transmisii de orice tip din locaţiile dumneavoastră.

S.C. LEC PROTECT EXPERT  asigura confidentialitatea datelor si informatiilor obtinute. Dumneavoastra sunteti singurul care puteti utiliza informatiile obtinute.

Inainte de preluarea unui caz, detectivii nostri ofera consiliere clientilor. Astfel, se stabilesc inca de la inceput pasii filajului si tehnicile necesare pentru obtinerea rezultatelor dorite.

Etapele pe care le urmăm în iniţierea şi derularea activităţilor sunt:

  • Punerea la punct a strategiei de urmat prin:
  • Aflarea nevoilor clientului
  • Evaluarea datelor obţinute de la client
  • Elaborarea planului de acţiune împreună cu clientul
  • Strategia de soluţionare în timp scurt
  • Semnarea contractului.
  • Obţinerea probelor
  • Analiza probelor obţinute
  • Informarea clientului şi prezentarea raportului împreună cu datele şi probele obţinute

 

 

Activitatea detectivilor particulari angajati nu poate fi contrara legii, sigurantei nationale, ordinii publice sau bunelor moravuri.
In exercitarea profesiei lor, detectivii particulari angajati cunosc si respecta principiile etice si standardele profesionale ale agentiei.


Web design by: AS Design