ACASA
PREZENTARE
SERVICII
INTREBARI FRECVENTE
CONTACTSe percepe taxă de consultanţă?
Nu se percepe taxă de consultanţă pentru cazul preluat de firmă.

Se încheie vreo convenţie scrisă între părţi?
Da, SC LEC PROTECT EXPERT lucrează doar pe baza unei convenţii scrise (contract prestări servicii) şi  emite factură pentru serviciile prestate.

Cum pot fi sigur de confidenţialitate?
Potrivit art.1 (3) din Legea nr. 329/2003 actualizata privind exercitarea profesiei de detectiv particular"informatiile obtinute in urma activitatiilor desfasurate de detectivul particular sunt destinate exclusiv clientului acestuia, in conditiile prezentei legi".
Raporturile intre SC LEC PROTECT SRL si Beneficiar se bazeaza pe incredere reciproca si buna credinta. Confidentialitatea este asigurata prin clauzele contractuale, prevederile legislatiei specifice, deontologia profesionala si raspunderea contractuala de rezolvare a eventualelor litigii.

Pot detectivii particulari să urmărească ce face o persoană într-o locuinţă privată?

Detectivii nu pot supraveghea decât în locuri publice sau pe o proprietate privată însă doar cu acordul proprietarului.

Pot detectivii particulari asculta convorbirile telefonice sau sparge adrese de email pentru a-i ajuta în investigaţiile lor?
Nu, aceste acţiuni sunt infracţiuni contra siguranţei naţionale.

De unde ştiu că detectivii pe care îi angajez sunt de încredere sau funcţionează legal?
Agenţiile de detectivi particulari şi angajaţii acestora trebuiesc licenţiaţi de Inspectoratul General al Poliţiei Române sau de Inspectoratele de poliţie judeţene, astfel încât aceştia să poată fi verificaţi prin site-urile acestor instituţii.

Cum şi ce probe voi primi ?
SC LEC PROTECT EXPERT SRL pune la dispozitia clientului: Raportul de investigare/supraveghere, filmarea video transpusa pe CD sau DVD, fotografii, materiale, documente si monstre probatorii in cazul investigat.

Pot folosi probele în instanţă?

Probele administrate de agenţia de detectivi particulari LEC PROTECT EXPERT pot fi folosite in instanta, in nume propriu sau prin avocatul angajat.

Cum/cand  platesc?
Tariful stabilit de agentia noastra de detectivi particulari se va plati in numerar sau prin transfer bancar in contul Agentiei. La data semnarii contractului, inainte de inceperea procesului investigativ, se va plati un avans de 50% din pretul convenit in contract.

Cetatenii strainii sau persoanele care nu se afla in tara pot plati prin servicii bancare stabilite de comun acord.

 

 

 

Activitatea detectivilor particulari angajati nu poate fi contrara legii, sigurantei nationale, ordinii publice sau bunelor moravuri.
In exercitarea profesiei lor, detectivii particulari angajati cunosc si respecta principiile etice si standardele profesionale ale agentiei.


Web design by: AS Design